FLUOR
Barcelona

Vans llança una col·lecció càpsula d'inspiració norantera

Proposa línies horitzontals bicolor, polos amb cremallera i pantalons d'amplada generosa

Col·lecció Check the Technique de Vans / VANS Zoom

Vans ha començat la temporada llançant una col·lecció càpsula que ha batejat amb el nom de Check the Technique. Una línia que, tot i no ser tan àmplia com una col·lecció regular, rendeix molt, tant per les peces que en formen part com per la versatilitat habitual d'aquesta firma. La línia està composta, entre d'altres, per peces de cotó dens, entre les quals destaca la jaqueta Unionvale –que aquí es presenta sense coll, completada amb tancament frontal amb cremallera i butxaques sobredimensionades– i el Brandis Tee, en línies horitzontals roses i negres amb un logotip imprès al pit.

Entre les peces principals destaca també el polo Hewitt Quarter Zip en blanc, fabricat amb cotó pesant, amb un coll amb l'obertura de cremallera i un frontal de color rosa fort que permet llegir el logo de la marca enmig d'un 'color block' central en la peça. Per acabar de recuperar l'esperit dels noranta subjacent en aquesta col·lecció, la firma proposa els pantalons McCahon, que tenen una caiguda molt deixada anar, una costura molt curta i una amplada de camals generosa.

La col·lecció, que ja està disponible, també inclou una jaqueta de borreguet reversible, samarretes de màniga curta i llarga, una bossa de cuir i una motxilla.

Col·lecció 'Check the Technique' de Vans Zoom

Col·lecció 'Check the Technique' de Vans / VANS