Fluor Debilitats 20/11/2018

Amy Winehouse inspira una col·lecció de moda set anys després de seva mort

La firma Fred Perry li ha dedicat una línia amb el negre i el vermell com a denominador comú

Fluor
2 min
Amy Winehouse

BarcelonaTemporada rere temporada, i des del 2011, la firma britànica Fred Perry col·labora amb la Fundació Amy Winehouse elaborant cada any una col·lecció inspirada en la figura i l'univers de la cantant. La col·lecció, que manté l'estil propi de la firma centrant-se en la roba esportiva, uneix a la seva emblemàtica corona de llorer dos cors que fan referència directa als tatuatges de Winehouse. L'icònic polo de Fred Perry amb doble rivet al coll forma part de la col·lecció, només amb roba femenina, tant en color negre com en blanc.

Col·lecció de Fred Perry per a la Fundació Amy Winehouse
AW18-AMY-5-4-04

Destaca també en la col·lecció l'estampat de lleopard en negre que juga entre el mat i el brillant tant en les caçadores tipus bomber –també disponibles en color grana– com en els vestits. En el seu conjunt aquestes peces volen homenatjar l'estil d'inspiració punk actualitzat que en alguns moments va popularitzar Winehouse amb els seus 'outfits', que tanta repercussió li va donar també fora de l'àmbit musical.

Col·lecció de Fred Perry per a la Fundació Amy Winehouse

Pegasus, l'artista britànic de grafiti conegut per les seves obres inspirades en la cantant de Camden, ret tribut a Winehouse amb un disseny exclusiu estampat a la part davantera de les samarretes de la col·lecció. Dissenyada emulant a l'estil 'pop art', l'expressió labial ve de les cares que posava l'artista en les seves fotografies, mentre que els diamants es refereixen a la perforació que portava durant l'era de l'àlbum 'Frank'.

Col·lecció de Fred Perry per a la Fundació Amy Winehouse

Winehouse solia lluir una rosa al cabell que s'ha convertit en un símil recurrent en les obres de Pegasus. "El seu llegat es recordarà per sempre i el treball de la Fundació Amy Winehouse és testimoni de la seva amabilitat i amor cap als altres", ha dit l'artista. La recaptació anirà destinada a joves que venen d'entorns desafavorits.

stats