Fluor Debilitats 13/06/2019

Nike s'enamora de 'Stranger things'

La firma nord-americana llança una col·laboració inspirada en el 1985 de la mà de la sèrie de Netflix

Fluor
2 min
Nike s'enamora de 'Stranger Things'

BarcelonaAmbientada en l'estiu de 1985, la nova temporada de 'Stranger things' es trasllada a Hawkins, Indiana. El grup de joves protagonistes de la ficció són a les portes de l'institut, batallant amb temes d'amor i amistat i enfrontant-se a un perill imminent.

Amb aquest panorama argumental, la sèrie de Netflix fa una incursió estètica similar a la de les dues temporades anteriors, centrada en la nostàlgia dels 80, que arriba evidentment fins al vestuari, on és comú veure calçat clàssic de Nike i distintius de la marca. Fora de la pantalla aquesta nostàlgia de la ficció és la inspiració de la col·lecció Nike Stranger Things, els protagonistes de la qual no són quatre nens sinó les Cortez, les Blazer i les Tailwind.

Nike s'enamora de 'Stranger Things'

El 1985 el món esportiu estava en plena expansió. Els jocs d'estiu de Los Angeles o els partits de la NBA eren els protagonistes televisius d'aquells moments. Per a la marca Nike, el 1985 va ser l'any en què les Air van començar a prendre forma (fent-se realitat dos anys després, amb les Air Max I) i en què les icòniques Dunk van aparèixer en les pistes de bàsquet universitàries. Mentrestant, Cortez, Blazer i Tailwind van continuar sent bàsics esportius.

nike-stranger-things-collection-07_88623

El primer llançament de l'edició limitada incorpora una paleta de colors en verd i taronja de Hawkins High i la seva mascota, un tigre, en diferents peces de vestir esportives i també en calçat. La col·lecció estarà disponible a partir del 27 de juny. Un segon llançament denominat OG Pack tindrà lloc l'1 de juliol. Cada vamba comptarà amb una gamma de colors en vermell, blanc i blau i celebrarà el Dia de la Independència de 1985 amb una marca al taló i una plantilla amb focs artificials.

Nike s'enamora de 'Stranger Things'
stats