Fluor Debilitats 07/02/2019

'Bola de Drac' torna del record i es converteix en una col·lecció càpsula

L'auge de la moda dels 90 i de les seves icones dona nova vida a la sèrie d'animació japonesa

Fluor
1 min
'Bola de Drac' torna del record i es converteix en una col·lecció càpsula

Barcelona'Bola de Drac' torna en forma de minicol·lecció càpsula per a noi. La firma Bershka ha plasmat la iconografia de la sèrie manga, escrita i dibuixada per Akira Toriyama i popularitzada a Catalunya per TV3, en una dessuadora i en una samarreta. La primera, de color negre, porta dibuixats a la part de l'esquena personatges com Son Goku, el Vegeta o Son Gohan. A la part frontal porta la bola de drac de quatre estrelles dibuixada al pectoral dret.

Samarreta del 'Bola de Drac' de Bershka

L'altra peça de la col·lecció, la samarreta blanca, porta escrit a la part del davant 'Dragon Ball Z', el nom de la segona sèrie, que va adaptar els 42 volums publicats per la revista setmanal 'Weekly Shonen Jump', lloc on van aparèixer primer les aventures del petit Son Goku. A la part posterior, hi apareix en mida gran el drac màgic que invoquen quan a la sèrie aconsegueixen ajuntar les set boles de drac. La samarreta costa 15,99 euros i la dessuadora, 29,99.

Dessuadora de 'Bola de Drac' de Bershka

Aquesta col·lecció càpsula va en la línia de Bershka de reproduir en la seva roba icones de la televisió. Sense anar més lluny, últimament s'han pogut veure peces amb imatges impreses de les sèries 'Beverly Hills', 'El Dr. Slump' o 'Snoopy'.

stats