Fluor Debilitats 17/02/2020

Adidas llança una edició especial de les Superstar amb Aw Lab

La firma de distribució de vambes serà l'única en què es podrà adquirir aquest make up de l'icònic model

Fluor
1 min
Adidas llança una edició especial de les Superstar amb Aw Lab

BarcelonaAdidas i Aw Lab han llançat una edició especial de les icòniques vambes Superstar per a home. Aquest special make up –com es coneix dins del sector aquestes edicions especials–, a què els aficionats a les vambes només tindran accés a les botigues de AW LAB, té detalls especials que fan únic un model que, en homenatge als seus 50 anys de vida, Adidas torna a produir amb millores en l'estructura i també en comoditat.

L'estil d'aquestes exclusives Adidas originals per a Aw Lab presenta una part superior blanca amb tres ratlles negres rivetejades en vermell, un color que també es distingeix al taló. Un detall en blanc i negre emmarca la sabatilla abans d'arribar al vermell de la plantilla. A més, com un maxiholograma, el signe negre de Superstar a la sola fa un efecte 3D entre les transparències de la goma. Amb tot, es tracta d'una combinació de la història de la cultura urbana internacional amb les principals tendències de la temporada.

Durant els 50 anys des del seu llançament, el model Superstar ha anat més enllà de les pistes de bàsquet per a les quals va ser dissenyat. El seu disseny ha arribat al carrer i l'han vestit des de rapers fins a skaters. Aquestes vambes han viscut el seu últim ressorgir connectades a l'escena del hip-hop.

La sola efecte 3D de les Superstar per a AW Lab
stats