FLUOR
Barcelona

El fotògraf Jean-Daniel Lorieux exposa al Majestic

El cèlebre fotògraf ven les seves obres per col·laborar amb la fundació catalana IReS

El fotògraf Jean-Daniel Lorieux exposa a l'Hotel Majestic, a Barcelona / MAJESTIC Zoom

El fotògraf Jean-Daniel Lorieux ha treballat durant més de cinquanta anys en revistes de moda de la talla de Vogue, L'Officiel i Harper's Bazaar. Actualment, amb 82 anys, és considerat un dels grans mestres de la fotografia de moda, i marca el seu estil amb colors contrastants i amb una construcció gràfica en què la moda explota sobre els millors models masculins i femenins. Després d'acostar-se a Andy Warhol, Lorieux es va embarcar amb la seva passió d'artista en el retrat pintat, a través del qual ha dibuixat personatges il·lustres.

Després d'exposar a tot el món, la seva obra aterra a l'Hotel Majestic de Barcelona, que li obre les portes amb una exclusiva exposició que fa un recorregut pel bagatge de l'autor, a través de 25 fotografies de les models més prestigioses dels anys 70 als 90. La mostra, que serà a l'hotel fins al 9 de novembre, està repartida entre el lobby, el bar, l'entrada al restaurant i la planta -1.

Campanya per a Paco Rabanne Zoom

Campanya per a Paco Rabanne / Jean-Daniel Lorieux

Les fotografies estan a la venda i els beneficis obtinguts es destinaran íntegrament a la Fundació IReS, que té per objectiu la reinserció de persones en risc d'exclusió social. La Fundació IReS treballa en l'atenció integral a les famílies en situació de vulnerabilitat, a través d'un ecosistema de programes sincronitzats que ofereixen un acompanyament social, psicològic i educatiu en un mateix territori. Tots els programes que formen part de l'ecosistema estan orientats a reforçar els vincles de les famílies i a potenciar els recursos personals, educatius i econòmics.

Campanya de Pierre Cardin Zoom

Campanya de Pierre Cardin / Jean-Daniel Lorieux