Fluor Debilitats 18/03/2021

Lacoste i Polaroid s’alien en una col·lecció per il·luminar l’estiu

Llancen una col·lecció càpsula que acosta novament la marca del cocodril a un públic juvenil i urbà

2 min
El clàssic polo de Lacoste pren noves formes de la ma de Polaroid

BarcelonaLa tasca ingent que va iniciar Lacoste anys enrere per convertir-se en una marca desitjable entre el públic jove –i també entre un públic madur però no per això clàssic– no s’atura. Tot i que ara mateix les seves col·leccions ja formen part de la moda urbana i es poden trobar a peu de carrer, la firma no deixa d’innovar per connectar amb un públic que cada cop valora més les peces singulars.

Per aquest motiu, una de les últimes idees de Lacoste ha sigut aliar-se creativament amb la firma d’origen fotogràfic Polaroid i amb tot el seu bagatge estètic. De fet, actualment, la firma nord-americana fa molt més que productes de fotografia analògica. Per exemple, han tingut molt èxit les seves ulleres de sol.

La línia que signen plegades les dues firmes veu la primavera-estiu del 2021 plena de colors essencials i en forma de blocs clarament separats. Sobretot en els seus mítics polos, la peça més emblemàtica de la marca del cocodril. També en samarretes i jerseis aquestes franges horitzontals de colors bàsics es converteixen en un dels llançaments més atractius.

La col·lecció de Lacoste amb Polaroid

Tot i això, hi ha altres propostes igualment engrescadores. Per exemple, la dessuadora en què el cocodril que fa de logo de l’empresa apareix dins dels memorables marcs de les fotos Polaroid. També les parts de dalt o els pantalons que tenen fotografies d’estil polaroid impreses formant un estampat.

Lacoste x Polaroid –que té el blau, verd, groc, taronja i vermell com a colors base– també inclou accessoris com ara sabatilles d’estil retro, rellotges amb el cocodril de colors o motxilles esportives amb polaroids impreses. Ja està disponible en alguns centres d’El Corte Inglés, en botigues de la marca i també en línia a la seva web.

La col·lecció de Lacoste amb Polaroid
stats