Fluor Debilitats 18/02/2020

Nike presenta una col·lecció de vambes reciclades

La marca esportiva ha creat unes noves sabatilles sostenibles fetes a partir de residus

Fluor
1 min
Les sabatilles reciclades de la marca

BARCELONALes grans multinacionals s'estan començant a posar les piles, poc a poc, a favor de la sostenibilitat. Això es veu sobretot en la indústria de la moda –la segona més contaminant del planeta–, on s'estan vivint alguns canvis que podrien marcar el camí a seguir en els pròxims anys i que seria molt interessant que no quedessin només en estratègies de màrqueting.

L'última gran empresa que anunciat novetats és Nike, que acaba de presentar una col·lecció de vambes fetes a partir de residus industrials que redueix al mínim les emissions de CO2 en la seva producció. Es tracta de la col·lecció Space Hippie, formada per quatre parells de sabates amb una estètica entre futurista i industrial. Segons la marca, les vambes ofereixen les mateixes prestacions que totes les sabatilles de la casa i els seus responsables destaquen que per fabricar-les s'han utilitzat plàstics d'ampolles reciclades, teixits i fils de peces de roba reutilitzades.

Esperem que aquest sigui només un primer pas cap a un canvi en la manera de produir –més sostenible i més respectuosa– de les grans i les petites empreses del sector.

stats