Fluor Debilitats 14/02/2019

Raf Simons col·loca butxaques d'astronauta als polos de Fred Perry

La inspiració futurista del dissenyador belga capgira els clàssics de la firma britànica

Fluor
2 min
Raf Simons tancant una desfilada

BarcelonaAquest 2019 fa onze anys que el belga Raf Simons i la marca britànica Fred Perry van començar a col·laborar. Una llarga trajectòria difícil de trobar en l'efímer món de la moda que aquest 2019 ha culminat en una col·lecció en què Simons deixa la seva empremta futurista i personal en jerseis, dessuadores, 'bombers' i els clàssics polos de la firma.

Una de les peces de la col·lecció de Raf Simons per a Fred Perry

La nova línia que han presentat aquest dijous conjuntament té l'empremta més personal de Simons perquè porta les seves inicials brodades en una mida gran en moltes de les peces. A més, les seves inicials també hi ocupen un lloc central. En algunes peces de la col·lecció, Simons opta per ubicar les seves inicials brodades al darrere i les de la firma al davant.

Una de les peces de la col·lecció de Raf Simons per a Fred Perry

La inspiració futurista de Simons es pot veure també en les butxaques copiades dels vestits d'astronauta, la inclusió de pedaços de goma i d'elements de xebró. També resulta innovadora l'elecció dels colors. Els responsables de la firma defineixen algunes de les tonalitats elegides com blau paó, vermell hivern i verd alfàbrega.

Una de les peces de la col·lecció de Raf Simons per a Fred Perry

Amb diferents interpretacions de l'icònic polo de tenis de Fred Perry, cada disseny està confeccionat amb lleuger cotó piqué, alguns reflectint el clàssic patró de la marca i d'altres adoptant l'estil 'oversize' propi de Simons. La combinació de teixits és una qüestió clau en aquesta col·lecció. De fet, amb l'ús de diferents tipus de piqué a la zona de pit i el coll i un altre per a la resta de la peça aconsegueix uns efectes de canvis de volums molt destacables en relació a l'habitual austeritat de les peces més icòniques de Fred Perry.

Una de les peces de la col·lecció de Raf Simons per a Fred Perry
stats