Fluor 26/04/2019

Rita Ora debuta com a dissenyadora per a Deichmann amb una col·lecció de tardor-hivern

L'artista britànica agafa el relleu de la cantant Ellie Goulding

Fluor
1 min
Rita Ora debuta com a dissenyadora per a Deichmann amb una col·lecció estival

BarcelonaLa cantant, compositora i actriu britànica Rita Ora és la nova ambaixadora i imatge de la col·lecció tardor-hivern 2019-2020 de Deichmann, el líder en la distribució europea de calçat. Ora, que ha dissenyat al costat de l'equip de la firma, presenta així "una nova col·lecció jove, eclèctica, icònica i assequible", tal com expliquen des de la firma.

Rita Ora és la segona artista britànica a associar-se amb Deichmann, després de la col·laboració de la cantant Ellie Goulding el 2017. Les dues artistes se sumen a grans noms del món de la moda i l'art, com Cindy Crawford i Halle Berry, que han col·laborat amb Deichmann en diferents col·leccions. 'Rita Ora by Deichmann' estarà disponible a Alemanya, a partir del pròxim mes d'agost en botigues seleccionades del país. Aquest mes també estarà disponible a la web oficial de la marca i en diversos països d'Europa. La col·lecció arribarà a Espanya al setembre, en botigues seleccionades i al canal de venda online.

Rira Ora amb la col·lecció per a Deichmann

Deichmann, amb seu a Essen (Alemanya), va ser creada el 1913 i pertany al 100% a la família fundadora. L'empresa és el líder europeu en la distribució del calçat. Compta amb més de 4.000 botigues, 40 mercats online i una plantilla de més de 40.000 treballadors a tot el món. A Espanya, la marca va arribar el 2010 i ja compta amb més de 60 botigues a les principals ciutats de la geografia espanyola.

stats