Fluor  /  Debilitats 26/02/2019

Obre el primer 'spa' vegà de Barcelona

Slow Spa recrea enmig de l'Eixample un centre de 'wellness' propi dels hotels de luxe asiàtics

Fluor
2 min
Un dels tractaments del Slow Spa de Barcelona, el Turkish Bath Foam Massage

BarcelonaInspirat en els centres de 'wellness' dels hotels de luxe del Sud-est Asiàtic, ha obert a Barcelona Slow Spa –Consell de Cent, 391–, el primer 'spa' de la ciutat que ofereix tractaments de relaxació i bellesa per al cos i la ment amb productes 100% naturals, orgànics i vegans.

La filosofia de l'espai es basa en el moviment 'slow', un estil de vida que promou una tornada a la calma per contrarestar els efectes nocius de la nostra agitada quotidianitat. Aquesta tendència l'apliquen en tots els tractaments que ofereixen, fins i tot als de bellesa. Tal com expliquen, l''slow beauty' consisteix en una manera "integral de cuidar-se en què la bellesa està en harmonia amb el pas del temps i dona importància a uns hàbits de vida saludables per reconnectar amb el cos i la natura utilitzant productes saludables amb les persones i el medi ambient".

Una de les cabines de l'Slow Spa

Entre els tractaments corporals més innovadors de la carta destaquen l'Slow Thai Oil, que combina totes les propietats del massatge tradicional tailandès i el massatge descontracturant amb olis essencials, o el Turkish Bath Foam Massage, massatge tradicional turc que fa que les tensions s'esvaeixin amb un massatge d'escuma que estimula els cinc sentits i aporta benestar. Com a tractaments facials destaca l'Slow Vegan Cleansing Facial, consistent en una neteja facial profunda amb exclusius productes orgànics i vegans. Slow Spa també ofereix tractaments facials i corporals per a embarassades, ja que els productes 100% naturals no suposen cap tipus de risc per al fetus. Aquests tractaments estan especialment indicats per augmentar l'elasticitat, la hidratació i la fermesa de la pell i, al mateix temps, per relaxar i descontracturar l'esquena i les articulacions, de manera que aporten calma i equilibri emocional i redueixen l'estrès.

stats