Fluor 10/11/2019

Les camises de quadres tornen amb força (i amb tota mena de quadres)

La col·lecció tardor-hivern de Wrangler aposta per tota mena de quadres i els omple de colors

Fluor
2 min
Les camises de quadres tornen amb força (i amb tota mena de quadres)

BarcelonaWrangler ha presentat dins de la seva col·lecció tardor-hivern 2019-2020 una selecció de camises de quadres per a home i també per a dona combinades amb diferents colors i amb diverses tipologies de quadres. En els models de dona predomina el blau clar i el blanc de fons, tots dos colors combinats amb vermell, rosa, verd i tons més foscos de blau.

En la selecció masculina, en canvi, els colors que fan de fil conductor són el negre i els tons bàsics del denim. Amb aquests s'hi poden veure tons més enèrgics com el groc o el vermell. Tant pel que fa als homes com pel que fa a les dones destaca que les camises de Wrangler estan pensades per ser combinades tant amb texans de tall recte com amb texans cenyits.

Camisa de quadres en blau i vermell de Wrangler

La marca Wrangler es va llançar el 1947 com una plataforma d'innovació: crear els millors texans possibles per als cowboys. Avui en dia, Wrangler segueix creant texans, però ha canviat de target i està enfocat a un públic urbà amant de les peces de qualitat que van més enllà d'una temporada.

Una de les camises de quadres per a home de la col·lecció Tardor-Hivern de Wrangler

Actualment, la firma barreja estils d'inspiració retro que identifiquen amb acabats innovadors i tecnologies d'avantguarda. Per exemple, un denim que repel·leix la pluja o un que protegeix especialment contra el fred. No obstant, la firma continua centrant la seva estètica en detalls com els reblons de coure plans o la butxaca ergonòmica per al rellotge.

Una de les camises de quadres per a dona de la col·lecció Tardor-Hivern de Wrangler
stats