Fluor 11/09/2018

Fluor, d’element químic a la creativitat periodística

Tothom et dirà que és un element químic, i tenen raó, però el que no saben és que és la nova comunitat del diari ARA per informar i entretenir de manera desenfadada

2 min

Ens encanten tots els plaers de la vida, però el que més ens agrada és explicar-los. I, a vegades, també burlar-nos-en.

Fluor és un salt de trampolí a la música, els fenòmens culturals, la gastronomia i tot el que es fa viral en aquests moments.

Sempre des d’una visió creativa, moderna, sense complexos, amb humor i de manera descarada, us volem convidar a formar part de la comunitat Fluor i que hi entreu fins on us atreviu.

Quines són les diverses cares de Fluor?

1. Vida pop:

Formar part de la humanitat actualment implica saber coses que no vols saber. Bé, sí que les vols saber. El que no vols és que la resta de la gent sàpiga que t'interessen. No direm a ningú que ens visites cada dia per saber què fan els humans del postcapitalisme i les seves icones.

2. Micromonstres:

Són micros i són monstres, els adorem i ens fan sortir de polleguera, els volem a prop i també lluny. En aquesta aventura esquizofrènica que és la maternitat/paternitat compartirem descobertes, idees i propostes per gaudir tots junts.

3. Debilitats:

Tots tenim passions. Objectes, cançons, marques i persones que ens agraden i ens fan perdre el nord.

4. Menjar-se el món:

Quan no saps què fer, menges. Quan és una festa assenyalada, menges. Quan quedes amb amics, menges. Quan tornes d'una nit de festa, menges. Quan vas a un lloc de viatge, menges. Quan estàs content, menges. Quan tens depressió, menges. Millor que sàpigues on fer-ho, no?

5. Talents talentosos

Sabem que el talent i els artistes s'amaguen allà on menys t’ho esperes. Nosaltres tenim una missió: descobrir-los.

Qui hi ha darrere de FLUOR?

Antoni Ribas

Illenc. Si no el trobeu, busqueu-lo en algun museu o teatre. Enamorat del còctel de gambes i dels estampats africans.

Joan Callarissa

Sotmès a una separació continuada de la metròpolis durant més de dues dècades, va construir-se un imaginari pop a través dels 'mass media' completament aliè a la realitat. Avui en dia, tot i residir a la gran urbs, encara no ha aconseguit reemplaçar aquell constructe per cap altre al·licient vital.

Thaïs Gutiérrez

De petita volia ser escriptora però com que no va guanyar mai els Jocs Florals de l'escola es va fer periodista amb la voluntat d'explicar les coses bones (i no tan bones) de la vida. Forma part del Comitè per l'Abolició de la Pizza amb Pinya.

Sigues Fluorescent i ajuda’ns a explorar grans històries

stats