Fluor 16/08/2019

Els catalans Manuel Giró llancen Gin MG Rosa, una ginebra feta amb maduixes (de debò)

L'empresa de Vilanova i la Geltrú fabrica aquesta ginebra amb xarop de maduixes macerades

Joan Callarissa
1 min
Els catalans Gin MG llancen GIN MG Rosa, la ginebra feta amb maduixes (de debò)

BarcelonaLa febre pel gintònic que es va començar a apoderar del país fa deu anys no ha desaparegut i, per això, les diverses destil·leries que juguen a primera línia no deixen de crear noves begudes per satisfer una clientela cada cop més experta i exigent. Aquest és el cas de Gin MG, una de les empreses amb més solera de l'estat espanyol pel que fa ginebra, fundada al 1835 per l'empresari Manuel Giró.

El darrer llançament de la casa és la ginebra de maduixa, una recepte que podria semblar orientada al públic femení però que lluny d'això no ho és. De fet, amb la personalitat base del Gin MG, que va recuperar la seva graduació original de 40 graus, és una ginebra que qualsevol habitual d'aquesta beguda no entendrà com un succedani, tal com expliquen des de l'empresa, que la veu òptima per a preparacions estivals i per a la cocteleria més creativa.

Entre les particularitats de la Gin MG Rosa hi ha que és la ginebra amb més maduixa del mercat i que es converteix en un compendi entre una recepta potent com l'original de Gin MG i una tendència tan actual com la complementació amb fruites. També destaca per estar feta amb productes 100% naturals, com expliquen des de la destil·leria, "sense artificis, ni additius ni potenciadors". Només amb "xarop de maduixes macerades", "ginebre i amb una agradable nota cítrica".

stats