Fluor 04/07/2019

L'art de mirar el món amb optimisme i a cor obert

La fotògrafa Martina Matencio i l'artista i dissenyadora Mireia Ruiz exposen al Cocolia Creative Studio

Fluor
1 min
Els retrats de Martina Matencio es caracteritzen per la il·luminació natural i l'emotivitat

BarcelonaLa fotògrafa Martina Matencio i la dissenyadora i artista Mireia Ruiz són amigues des de fa anys: van començar al mateix temps i ara per primera vegada exposen juntes, fins aquest divendres, a l'estudi de Ruiz, el Cocolia Creative Studio (carrer Montalegre, 48). La mostra porta per títol 'Infinita mujer' i posa en diàleg els retrats femenins de Matencio, coneguda com @lalovenenoso a Instagram, on té més de 270.000 seguidors; i les pintures i peces escultòriques de Ruiz –@mireiaysuscosas, més de 47.000 seguidors–, inspirades en la gràfica del 80 i els dissenys pop i alhora barrocs del col·lectiu Memphis.

mireia-ruiz

Les pintures de Mireia Ruiz estan caracteritzades pels colors vius, amb els quals vol transmetre un missatge "terapèutic" positiu, com diu ella mateixa. En algunes hi ha paisatges, imatges d'una "evasió" de les vicissituds del món contemporani. Curiosament, Mireia Ruiz li va regalar a Martina Matencio l'única obra on apareix una figura femenina.

Martina Matencio explora el cos de la dona a través de la fotografia

Martina Matencio defineix el seu estil com "delicat, misteriós i una mica sensual", i les seves fotografies es caracteritzen per la il·luminació natural i el seu caràcter emotiu: "Faig fotografies amb amor i tristesa, amb dolor i amb alegria".

stats