Fluor Micromonstres 14/09/2018

Cinc llocs per anar a fer un cafè amb nens (i no morir en l'intent)

Hem trobat cinc locals agradables per als grans i amb joguines i espai per a ells

3 min
El Bar Ideal al Poblenou

Pares amb fills petits, ja sabeu de què us parlo. Aquelles ganes d'entrar en un local acollidor, per prendre un cafè i potser un tros de pastís, un dissabte a la tarda. Aquelles ganes que es converteixen en un "Vinga, va, entrem" i que al cap de cinc minuts et passen quan ets a dins i el local no té trones, les taules estan tan enganxades que el peu del teu fill gran topa amb la cama de la senyora de la taula del costat i tothom et mira malament quan deixes el teu fill petit a terra perquè està fart d'estar lligat al cotxet i ara no vol ni sentir a parlar de seure sobre teu.

Si sou dels que heu viscut aquesta situació, us oferim cinc locals de Barcelona on us sentireu tan a gust com els vostres fills perquè estan pensats per als més petits però també per als grans. Cinc reductes on poder fer un cafè mentre ells juguen a terra. Als propietaris d'aquests locals, només us podem dir: gràcies!

Petit à Petit Cafè. Sant Gervasi

Aquest bar a tocar de la plaça Molina és un lloc acollidor, tot decorat amb fusta i amb un petit espai –però suficient– amb joquines perquè els més petits s’entretinguin. És un d’aquells llocs que celebres que existeixin perquè agrada a petits i grans, i no hi ha cridòries ni música estressant, i la prova definitiva que és un lloc per a tots els públics: hi ha persones sense sense fills que hi van a fer un cafè!

El Petit a Petit, a toca de plaça Molina

La Nena. Gràcia

Un clàssic de les famílies amb fills. La xocolata desfeta és un dels 'hits' de la casa, però l’èxit sempre té un preu i en aquest cas es tradueix en el fet que el local està ple a vessar les tardes dels caps de setmana i l’espera es llarga –o molt llarga– tot i l’amabilitat i sinceritat dels cambrers. Per a mi, és un lloc ideal per anar-hi amb els petits entre setmana, quan tenen totes les joguines i llibres a la seva disposició i no has de lliurar una duríssima batalla per aconseguir seure en una taula.

Bar Ideal. Poblenou

El Poblenou és un dels barris més 'child-friendly' de Barcelona i el bar Ideal és un d’aquells llocs on els pares amb fills saben que hi estaran tots bé. Hi ha llibres i contes per als més petits, una petita terrassa al fons i una carta més que decent de dolços i pastissos.

L'espai per prendre cafè al Mama's Corner

Pa de Sucre. Sant Gervasi / Gràcia

A tocar de la plaça Lesseps hi ha aquest cafè que, tot i no tenir un espai específic per a nens, compta amb una gran quantitat de joguines, puzles i contes per als més petits i una gran taula que s’acaba convertint en l’espai de jocs compartit amb els nens i nenes que hi allà. A més, hi ha una petita i recomanable selecció de pastissos.

Mama’s Corner. Eixample

El passatge Lluís Pellicer és una d’aquelles meravelles amagades de l’Eixample. A tocar de la Diagonal, aquest carreró és una pausa en l’estressant banda sonora del barri, i precisament aquí hi ha el Mama’s Corner, una botiga de més de 100 m2 dedicada als més petits i als pares i mares que té un racó per prendre cafè i menjar alguna cosa, així com una zona de jocs per als més petits.

stats