THAIS GUTIERREZ
BARCELONA

La millor versió (i la més feminista) de Kim Kardashian

La comediant australiana Celeste Barber parodia amb humor les fotos de 'celebrities'

Es diu Celeste Barber i si no la coneixeu ja la podeu començar a seguir a Instagram. Us fareu un tip de riure. I, a més, us farà sentir molt bé.

Aquesta comediant i actriu australiana s'ha fet famosa per les seves fotografies en què imita, amb humor i un punt de mala llet deliciós, les imatges que les 'celebrities' d'arreu del món pengen a les xarxes socials.

Amb el 'hashtag' #celestechallengeaccepted, aquesta artista posa de relleu l'absurditat de moltes de les imatges que veiem habitualment i que hem normalitzat, i amb una mirada feminista llança una critica a la cosificació del cos de les dones.

Tot va començar el 2015 quan aquesta comediant australiana i la seva germana van començar a parodiar alguna de les imatges que veien a les xarxes i es va anar fent popular fins a convertir-se ella mateixa en una estrella d'Instagram.

El més important de les seves fotografies és que apunten una reflexió més profunda, més enllà de la comicitat que desprenen. Com la mateixa Barber va explicar en una entrevista en un canal de televisió australià: "Qui pensa que una model en aquesta situació, en aquesta posició, amb aquest vestit, pot resultar atractiva? Jo, sincerament, no ho sé".

Actualment, l'artista australiana té 4,5 milions de seguidors al seu compte i no té cap problema a parodiar algunes de les 'celebrities' més seguides d'arreu com les Kardashian, models com Emily Ratajkowski, Bella Hadid, Cara Delevingne i Kendall Jenner, i actrius com Gwyneth Paltrow.