FLUOR
Barcelona

Mattel crea una col·lecció de ninos de gènere inclusiu

Es diu Creatable World i convida els nens a personalitzar de zero tots els personatges

La col·lecció té 6 versions diferents de ninos segons el color de pell / MATTEL Zoom

Fomentar sense límits la imaginació i la inclusió. Aquests són els principals objectius amb què la firma Mattel acaba de llançar la col·lecció Creatable World, una nova línia de ninos que es caracteritzen per ser de gènere inclusiu. Per aconseguir-ho, en un sol 'kit' s'inclouen una gran varietat de combinacions que permeten als nens crear els seus propis personatges sense límits, normes ni etiquetes.

En altres paraules, la idea dels creadors és que el nino, que té un preu aproximat de 39 euros, es converteixi en un llenç en blanc on els més petits puguin deixar volar la seva imaginació i combinar-lo amb accessoris variats, com són els cabells llargs o curts, la faldilla o els pantalons.

La col·lecció, que té sis versions diferents de ninos, l'ha dissenyat un grup d'experts, pares, psicòlegs, pedagogs i, sobretot, nens. "A través de diferents estudis, hem detectat que molts nens fugen de les joguines que dicten normes de gènere", explica Kim Culmone, vicepresident de Mattel Fashion Doll Design, en un comunicat. Per això, Culmone creu que aquesta nova col·lecció ofereix una nova manera de veure "com els nens i nenes gaudeixen amb els ninos".