FLUOR
Barcelona

Qui és aquesta senyora? Suposadament, Melanie Griffith

L'actriu ha desaparegut de la seva pròpia cara després d'un triatló medicoquirúrgic

Melanie Griffith, segons l'Instagram de la revista InStyle / INSTAGRAM Zoom

Melanie Griffith no és una nouvinguda en el món de la transformació facial. No obstant, en aquesta ocasió la intervenció estètica en ulls, nas i boca se li ha escapat tant de les mans que el resultat ha sigut convertir-se en una altra persona, tal com acredita el reportatge que apareix al número de setembre de la revista 'InStyle', que ha fet servir per inaugurar la cara i que quan arribi a alguna festa de Hollywood i digui que és ella la deixin entrar. L'exdona d'Antonio Banderas, de 61 anys, s'ha modificat completament la mirada obrint-se els ulls i fent-se'ls més rodons. També s'ha afilat i apujat la punta del nas, cosa que ja havia fet anteriorment. Per acabar, també s'ha retocat la boca, on sobretot es nota l'increment de massa al llavi superior, que tradicionalment havia tingut més aviat fi.

Griffith, que fa temps que viu allunyada del món de l'espectacle, potser prepara amb aquest triatló medicoquirúrgic una tornada al món de la interpretació, on potser pretén interpretar papers de dona de menys anys dels que té realment. En qualsevol cas, ni ella ni la revista 'InStyle' revelen el nom de l'enginyer que ha aconseguit refer-li el rostre amb cert èxit. Sobretot si tenim en compte que quan ja hi ha intervencions prèvies és més complicat aconseguir un bon resultat. De tot el que s'ha fet la suposada Melani Griffith destaca com a especialment negatiu el lífting, que li ha deixat l'orella dreta aixafada, tot i que això podria ser també obra del Photoshop de la revista que ha utilitzat la imatge.

Melanie Griffith revela  que té epilèpsia Zoom

Melanie Griffith revela que té epilèpsia / VITTORIO ZUNINO / GETTY

El canvi de cara, però, no podrà ser avaluat amb precisió fins que alguns paparazzis la cacin amb la cara neta pel carrer i es pugui veure quina part de tot aquest canvi és permanent i quina és fruit del maquillatge i dels retocs i la il·luminació de la revista.