Fluor MenjarseElMón 13/04/2021

Tasty agrupa les seves receptes en un llibre (no apte per als amants de la cuina 'light')

Els seguidors d'aquesta comunitat de receptes que entren pels ulls han seleccionat els 80 plats del llibre

ARA
1 min
La portada del llibre

BarcelonaTasty és sinònim de vídeos de receptes suculentes, tot sovint amb quilos de formatge fos, salses cremoses i acompanyants de mil colors. Ara aquesta comunitat virtual –que té un compte de YouTube amb més de 20 milions de subscriptors, un canal a Facebook amb 100 milions de seguidors i un perfil a Instagram amb quasi 40.000 seguidors– ha fet el salt al paper imprès i publica per primer cop un recull de les seves receptes més exitoses.

El llibre Tasty (Libros Cúpula) presenta 80 receptes seleccionades especialment pels seguidors de la plataforma, entre les quals destaquen clàssics com la lasagna, el ratatouille o el pollastre tikka masala al costat d'altres més innovadors com el cheescake d'unicorn o les pizzes amb base de bròquil.

El llibre comença amb un capítol dedicat al menjar per a festes –esperant que la pandèmia ens deixi tornar a tenir vida social aviat– i proposa alguns clàssics nord-americans i poc lleugers com els mac'n'cheese, el volcà de patata o els jalapeños convertits en barretes per sucar a salses ben cremoses. Les receptes són una barreja de tradicions i una explosió d'ingredients i combinacions que troba en les postres un capítol on exhibir tota la seva creativitat. També hi ha espai per als plats vegetarians i vegans, no menys espectaculars, com les mandonguilles veganes o els mac'n'cheese amb coliflor. Un llibre ideal per als amants dels excessos, les barreges i el barroquisme a la cuina.

stats