FLUOR
Barcelona

Torrons de cervesa i tiramisú, les noves apostes de Torrons Vicens amb Albert Adrià

El xef i presentador Marc Ribas també han elaborat per a la firma un torró picant amb xocolata

El xef Marc Ribas ha elaborat per a la firma un torró picant amb xocolata / TORRONS VICENS Zoom

El reconegut xef i pastisser Albert Adrià ha elaborat dues de les noves varietats de la firma Torrons Vicens: el torró de cervesa Inèdit i el torró de tiramisú, que combinen "la tradició artesana del mestre dels torrons Àngel Velasco i els coneixements d'innovació de l'alta cuina d'Albert Adrià".

Segons expliquen els creadors, el torró de cervesa ha estat elaborat a partir d'una ganache de xocolata blanca i cervesa Inèdit de Damm, recobert d'una capa fina de xocolata amb llet. "La dolçor de la xocolata fa una simbiosi perfecta amb l'amargantor i els tocs cítrics de la cervesa Inèdit", asseguren.

Pel que fa al torró de tiramisú, s'ha preparat a base d'un farcit de mascarpone, ou i marsala sobre un pa de pessic banyat en cafè i licor de marsala, i tot recobert d'una capa fina de xocolata blanca i cafè empolsat amb cacau.

El torró de cervesa ha estat elaborat a partir d'una ganaix de xocolata blanca i cervesa Inèdit de Damm. Zoom

El torró de cervesa ha estat elaborat a partir d'una ganaix de xocolata blanca i cervesa Inèdit de Damm. / TORRONS VICENS

A banda d'aquestes dues novetats, que es presentaran aquest dissabte durant la Fira del Torró d'Agramunt (Urgell), el xef i presentador dels programes Cuines i Joc de cartes de TV3, Marc Ribas, també ha elaborat un torró picant per a la firma lleidatana que combina una cobertura de xocolata amb un 75% de cacau amb un còctel picant, tabasco i un toc de sal.

Altres novetats que presentarà Torrons Vicens a la fira serà la variació d'un cremós d'ametlla amb galeta inspirat en la recepta original de la pastisseria Prats-Faixó de Barcelona, on Àngel Velasco va treballar en els seus inicis, així com un torró tou d'ametlla amb taronja, un cruixent de coco, un praliné de torró d'Agramunt amb xocolata a la pedra i un torró de maduixes amb nata.