Fluor MenjarseElMón 16/04/2021

El millor 'panettone' de l'Estat es fa a Barcelona

Daniel Jordà rep el reconeixement del jurat del campionat mundial i ara passa a les semifinals, que se celebraran a Itàlia

ARA
1 min
El panettone guanyador

BarcelonaEl millor panettone artesà d'Espanya el fa Daniel Jordà, del forn Panes Creativos. Així ho ha decidit aquest divendres un jurat que ha escollit entre tots els representants de l'Estat quin era el millor i el que representarà Espanya a les semifinals del Panettone World Championship, que se celebraran el 22 d'octubres i en què també competiran Itàlia, l'Argentina, el Brasil i Singapur.

El jurat ha fet la seva deliberació a la pastisseria-escola L'Atelier Barcelona, on s'han presentat els nou panettones tradicionals, dels quals han valorat aspectes com el gust, l'aparença, la textura i l'estructura interna.

Aquesta iniciativa està impulsada per l'Accademia dei Maestri del Lievito Madre e del Panettone Italiano. Eric Ortuño, copropietari de L’Atelier Barcelona i membre del jurat, ha dit que "el panettone de Daniel Jordà, així com els de la resta de candidats, són exemples de la importància que tenen elements intangibles com la passió, la sensibilitat i la cura amb què tractem la massa mare perquè faci la seva màgia".

stats