Fluor MenjarseElMón 16/05/2019

La família Marí Mayans crea una ginebra que fa gust d'Eivissa

IBZ 48 Premium segueix un procés d'el·laboració artesanal i està feta a partir de plantes de l'illa

Fluor
1 min
La família Marí Mayans crea una ginebra que fa gust d'Eivissa, IBZ 48 Premium Dry Gin

BarcelonaLa família Marí Mayans ha presentat recentment la ginebra IBZ 48 Premium Dry Gin, la primera a Espanya amb un 48% de volum d'alcohol i una de les poques que hi ha al món amb aquesta graduació. La creació està destil·lada i embotellada a Eivissa i feta a partir d'herbes aromàtiques de l'illa, en què destaquen especialment les baies de ginebre, els cítrics com la taronja i la llimona i les flors de farigola eivissenques.

Els responsables de l'empresa asseguren que estan "entusiasmats amb la creació d'aquesta nova ginebra" perquè han "treballat molt per crear una beguda exquisida, amb una sorprenent graduació i amb una ampolla amb un disseny que parla molt del seu gust i procedència". El mètode de producció d'aquesta ginebra és "a l'estil clàssic", a partir d'un alcohol a base de cereals i una doble destil·lació en alambí de coure. La nova fórmula de destil·lació d'aquesta nova ginebra de la família dona lloc a una beguda més seca que té "un sabor més pur, clar i equilibrat".

IBZ Premium Dry Gin en mans dels seus creadors

La història de la família Marí Mayans es remunta al 1880, i representa una família d'"alquimistes" que han volgut reunir "tot el gust de la natura eivissenca en licors amb nom propi i amb una producció artesanal, que es crea, s'elabora, es concep i s'embotella a Eivissa". Les seves receptes, asseguren, són "idèntiques a les ideades fa gairebé 140 anys, i el seu procés de recollida i selecció de plantes i fruits, així com la fabricació, tenen lloc íntegrament a Eivissa".

stats