Fluor 17/12/2019

Dewar's aposta pel doble envelliment més 'premium'

La firma llança dos nous whiskys, el Dewar's 15 i el Dewar's 18

Fluor
1 min
Dewar's aposta pel doble envelliment més 'premium'

BarcelonaLa firma de whisky Dewar's augmenta la seva aposta per la gamma premium i acaba de llançar el Dewar's 15 i el Dewar's 18. El 15 es caracteritza pels matisos de caramel i flors, i el 18 per ser més cremós i tenir notes de massapà i xocolata negra. Les dues varietats estan elaborades mitjançant la barreja de més de quaranta whiskies en botes seleccionades de roure. Aquests dos nous licors se sumen al Dewar's White Label, amb un intens gust de mel i notes de pera i cítrics, i el Dewar's 12, amb notes de vainilla i fruits secs.

La característica que fa pràcticament única la firma Dewar's és el doble envelliment dels seus licors. Un pas extra que se suma al procés de producció un cop s'ha fet la barreja, el blending que dona nom al seu whisky i que consisteix en posar novament en botes de roure durant sis mesos més els wihiskys ja barrejats. Això, asseguren des de la marca, confereix a aquesta gamma la suavitat i l'equilibri exclusiu que la caracteritzen.

El Grup Bacardi, propietari de Dewar's, inclou també els whiskys de malta Aberfeldy, amb notes de fruita i un distintiu gust de mel. Els Craigellachie, en canvi, tenen un gust contundent que els ve de la crema d'oli d'ordi durant el seu singular procés de maltatge.

stats