MenjarseElMón24/10/2019

El restaurant Solc enceta un cicle de sopars a quatre mans amb invitats d'arreu del món

El xef de l'ambaixada nord-americana a Madrid durant l'últim govern Obama és un dels invitats

Fluor

BarcelonaEl restaurant Solc, ubicat a la primera planta de l’Hotel Majestic de Barcelona, ha encetat aquesta setmana un cicle de menús a quatre mans en què s’esperen regularment prestigiosos cuiners de tot el món. El primer invitat ha sigut el pastisser Jean-Marie Hiblot, que comparteix la vetllada aquesta nit amb Luis Llamas, cap de cuina del Solc.

El menú que han dissenyat per a l'ocasió, que no perd de vista el protagonisme dels vegetals de l’establiment, inclou plats com la coca de bolets de tardor en diferents textures i el llagostí del delta de l’Ebre amb pastanaga, llima i gingebre. Les postres són El babà de la meva àvia i els petit fours de Hiblot.

Cargando
No hay anuncios

Coincidint amb Acció de Gràcies –el 28 de novembre–, Solc rebrà la visita de Byron Hogan, xef primer de l’ambaixada dels EUA a Madrid durant l'últim govern d’Obama. El que tants cops va cuinar per a James Costos i el seu marit, prepararà per als seus comensals Pastrami sobre costrini de civada, amanida de remolatxa o fetge de pollastre ecològic amb pera i avellana. El tradicional gall dindi també serà un dels plats principals del menú. El pastís de carbassa amb gelat de llet d’ovella servirà com a comiat de l’àpat, que sortirà per 80 euros per persona.