Fluor VidaPop 09/04/2021

Aldi llança una col·lecció de moda sostenible

Les peces sortiran a la venda dimecres vinent

2 min
Una de les samarretes femenines d'Aldi

La cadena de supermercats Aldi posarà a la venda dimecres que ve la seva nova línia de moda sostenible, amb més de 10 peces que s'han fabricat amb processos ecològics que redueixen l'ús d'aigua i substàncies químiques i reutilitzen el plàstic de les ampolles PET. Concretament, es tracta d'unes sabatilles esportives de plàstic reciclat i de diversos models de samarretes i texans, que han rebut el certificat GOTS, que assegura una producció ecològica dels productes. Segons Aldi, les sabatilles s'han fabricat sense generar emissions de CO2, i per a la seva confecció s'ha utilitzat material reciclat d'ampolles PET en la part exterior -un 80 %-, el folre interior, la sola flexible de Phyloe i la plantilla Memory Foam.

Les vambes sostenibles d'Aldi

Les samarretes estan confeccionades amb cotó orgànic, que requereix menys aigua que el cotó convencional, i Aldi assegura que ha reduït els nivells de contaminació de l'aigua i ha minimitzat les emissions de gasos d'efecte hivernacle. Quant als texans, fets també amb cotó orgànic, s'ha utilitzat una tècnica làser que minimitza els processos manuals i redueix l'ús d'aigua. Els productes, que es podran trobar a les 330 botigues d'Aldi arreu de l'Estat, costen entre 4,99 i 14,99 euros.

Texans sostenibles d'Aldi

L'entrada d'Aldi al mercat espanyol es va produir el 2002. El grup d'empreses ALDI Nord és una de les cadenes d'alimentació més importants del món. El discounter, que és com es defineix la firma, centra tots els seus esforços en oferir productes bàsics de qualitat al millor preu a clients de nou països europeus: Bèlgica, Dinamarca, França, Alemanya, Luxemburg, els Països Baixos, Polònia, Portugal i Espanya.

stats