Fluor VidaPop 03/05/2021

Roma inaugura una màquina expenedora que fa les pizzes a l'instant (fins i tot la massa!)

Mr Go ofereix quatre tipus de pizzes per preus que van dels 4,5 als 6 euros

FLUOR
2 min
La màquina expenedora de pizzes Mr Go

BarcelonaSembla una màquina expenedora normal en un carrer de Roma, però no ho és. Serveix una pizza acabada de fer en només tres minuts i durant aquest temps els clients poden veure fins i tot com pasta la farina i com l'enforna. Es tracta de Mr Go, la primera pizzeria automàtica de la capital italiana. Mr Go, a la Via Catania, a prop de la Piazza Bologna, obre tots els dies de la setmana durant 24 hores i ven 4 pizzes diferents: margarida (sola, amb cansalada o amb salami picant) i quatre formatges, a preus que oscil·len entre els 4,5 euros i els 6. La màquina barreja la farina amb aigua per obtenir una massa de 160 grams, que es premsa per donar-li la forma arrodonida de les pizzes, i després hi afegeix els ingredients, envasats al buit, fins al moment de cocció en un forn a 380 graus. Tot en un procés a la vista del client, que rep la seva pizza dins d'una caixa en tres minuts.

Un usuari comparteix la seva experiència amb Mr Go

Les pizzes fan servir una farina amb una "petitíssima quantitat de gasificant i sucre que activen el procés de fermentació de la massa durant la fase de cocció", com explica Mr Go a la seva pàgina de Facebook, cosa que permet tenir el plat a punt en pocs minuts. Aquesta màquina expenedora és la primera a Itàlia i la seva arribada, com és natural en un país que fa bandera de la gastronomia, ha sorprès i ha acaparat el debat a les xarxes socials. Per evitar suspicàcies dels exigents consumidors italians, aquesta cadena, que vol expandir-se pel país on va néixer la pizza, presumeix d'utilitzar "ingredients frescos de primera qualitat", a més d'elaborar les pizzes a la vista, com explica el mitjà gastronòmic italià Gambero Rosso.

La màquina expenedora de pizzes Mr Go de Roma acapara les discussions a les xarxes socials del país

Mr Go sap que no pot rivalitzar amb les pizzes de restaurant, però tampoc és el que busca: "No tenim ni la pretensió ni l'arrogància de considerar el nostre producte igual o millor que una pizza feta en una pizzeria. La nostra missió és oferir una alternativa vàlida dins el món de l'alimentació". La nova màquina expenedora, més enllà de la polèmica, ha generat expectació entre els veïns, que s'aturen a observar-la quan hi passen per davant, tal com explica l'agència Efe.

stats