Fluor  /  VidaPop 30/04/2019

El Barcelona Surf Festival compleix cinc anys i amplia la seva oferta

Manté els films però incorpora tota mena d'activitats al Club Natació Barcelona

Fluor
1 min
El Barcelona Surf Festival compleix cinc anys ampliant la seva oferta

BarcelonaDesprés de cinc anys de Barcelona Surf Film Festival, en l'edició d'enguany el festival va un pas més enllà amb una aposta per l'experiència del surf en tota la seva plenitud –i canvia de nom a Barcelona Surf Festival– incorporant propostes com un 'surf market', concerts, tallers, exposicions, conferències per a professionals i, per descomptat, la projecció de films sobre surf que fan un recorregut pel passat, el present i el futur d'aquest estil de vida. Tota aquesta proposta té lloc a la platja de la Barceloneta, on van començar a surfejar els pioners als inicis dels anys 70. Concretament, al Club Natació Barcelona, que acollirà el festival el 23, 24 i 25 de maig.

En aquesta privilegiada localització el festival també inclou activitats com una gimcana entre escoles de surf, sortides al mar, classes de pàdel surf i supioga. Amb més de 100 anys d'història connectada amb el mar, el Club Natació Barcelona és un referent per a aquells que practiquen esports aquàtics a la capital catalana. L'accessiblitat directa a la platja de la Barceloneta fa que sigui un espai idoni, des d'on es pot albirar pràcticament tota la platja de la Barceloneta. Les projeccions tindran lloc a les 21 hores. Aquestes són les que hi ha programades.

Barcelona Surf Festival

Barcelona compta amb la comunitat surfista més nombrosa d'Espanya, que porta l'activitat més enllà, com una forma de vida. Per això el festival inclou música, art, fotografia, compromís social i una preocupació pel medi ambient.

stats