Fluor 23/12/2019

Espanya, rècord de selfies

És el país d'Europa on els usuaris de mòbils es fan més autofotos, 728 a l'any de mitjana

Fluor
1 min
Tres noies fent-se un selfie

BARCELONAEspanya té l'honor de ser el país d'Europa on els usuaris de telèfons mòbils s'han fet més selfies durant el 2019, concretament una mitjana de 728 autofotos durant l'últim any, segons informa Europa Press.

Així es desprèn d'un estudi, Captura l'extraordinari, fet per la marca de telèfons mòbils Honor, que ha analitzat amb una enquesta d'àmbit europeu les últimes tendències en fotografia des de dispositius mòbils. El 85% dels europeus admet que fa més fotos de si mateix que fa uns anys i Espanya és el país on més selfies es fan, amb una mitjana de 728 a l'any, seguit d'Itàlia (718), Alemanya (588), França (562), els Països Baixos (520) i el Regne Unit (468).

Així mateix, l'estudi destaca que l'Estat també és líder de la moda #NoFilter. El 73% de la població segueix aquest moviment, que proposa pujar fotos sense filtres per ensenyar una versió més autèntica de la realitat. El segueixen Itàlia (71%) i França (68%).

La tendència de les autofotos continua augmentant i, com reflecteix l'estudi d'Honor, el 2019 s'ha registrat la xifra global més alta de la dècada, amb una mitjana europea de 597 selfies a l'any. Gairebé la meitat (45%) són amb amics i familiars.

Pel que fa a la mena de fotografies, el 2019 a Europa les selfies més freqüents han sigut les de després d'un entrenament, les fetes amb mascotes, disfrutant de moments quotidians en parella o a primera hora del matí. Pel que fa a l'edat dels usuaris, els joves d'entre 16 i 29 anys fan un 16% més de fotos amb els mòbils que els més grans de 30.

stats