Fluor  /  VidaPop 09/04/2019

JLo es tenyeix els cabells d'estampat animal (i dues extravagàncies més) en el seu últim clip

El nou videoclip de la cantant, 'Medicine', ha destacat pels seus pentinats

Fluor
2 min
JLo es tenyeix el cabell d'estampat animal (i dues extravagàncies més) en el seu darrer clip

BarcelonaJennifer Lopez ha destacat tradicionalment pels seus estilismes, que destacaven la seva voluptuositat llatina enmig d'un panorama de noies blanques bastant primes, habituals de la indústria del pop. En el seu últim videoclip, la seva faceta sexi i els seus vestits amb talls impossibles han quedat eclipsats per tres estilismes capil·lars que han acaparat titulars en més bona posició que no pas la cançó, 'Medicine'.

El que més expectació i comentaris ha aixecat és el tint 'animal print' que llueix només començar la cançó. La melena d'estampat animal, tal com l'ha definit el seu perruquer, Chris Appleton, és una de les aportacions més innovadores en el cas de la cantant i ballarina porto-riquenya, que té acostumats els seus seguidors a colors més aviats plans entre el castany i el daurat. De fet, Appleton ha explicat a les xarxes que està "obsessionat" amb aquests cabells de l'artista, cosa que no ha estat del tot ben rebuda pels seus seguidors. Alguns han opinat que potser és contradictori combinar-lo amb un vestit amb tant de detall, ja que l'eclipsa.

En segon lloc tampoc han passat desapercebut els cabells amb tres recollits circulars alts que porta a la meitat del clip. Es tracta d'un pentinat que suma diverses capes i que s'assembla a les boles d'un gelat d'un cucurutxo. Una opció habitual en algunes estrelles que volen guanyar alçada i semblar més esveltes.

Finalment, també han estat destacades les trenes fines i llargues que porta acompanyades d'un barret de 'cowboy' blanc que transforma en futuristes gràcies a la barreja amb material platejat al llarg de cada trena. Segons el perruquer, el mètode que va fer servir per fer-l'hi és aquest: "Vaig trenar els cabells de Jennifer i vaig aplicar-hi gel per aconseguir un efecte mullat. Després vaig enrotllar les trenes amb un cable platejat per donar-li un aire futurista".

stats