Fluor 17/09/2019

Dorian, Oques Grasses i La Pegatina actuaran a l'escenari de Damm a la platja del Bogatell

La cervesera fa créixer el cartell de la Mercè amb la seva oferta a la platja i a l'Antiga Fàbrica

Fluor
1 min
“Una multitud tumultuosa molt bonica de veure”

BarcelonaDorian, Oques Grasses, La Pegatina o The Gramophone Allstars Big Band són algunes de les bandes que actuaran a la platja del Bogatell durant les Festes de la Mercè els dies 20 i 21 de setembre. Segons ha informat Estrella Damm, que patrocina l'escenari Mediterràniament de la festa major de Barcelona, la platja del Bogatell també acollirà les actuacions de La Casa Azul, Da Souza i Joan Dausà.

L'Antiga Fàbrica Estrella Damm complementarà aquesta programació amb un cartell d'activitats per a tots els públics, que inclou música, gastronomia i activitats per a nens. En total, més de 100 grups procedents de 16 països tocaran en les Festes de la Mercè, que se celebraran entre els dies 20 i 24 de setembre.

La Casa Azul presentarà nou disc, Dorian tocarà el seu últim àlbum, 'Justicia universal', i Oques Grasses hi oferiran el seu quart treball, que ha comptat amb la col·laboració de Zoo i de Lildami. És el sisè any que els concerts de la Mercè d'Estrella Damm es fan a la platja del Bogatell de Barcelona.

stats