MenjarseElMón11/02/2020

L'escudella, plat estrella dels divendres i els dissabtes al Majestic

El restaurant principal de l'hotel oferirà aquest plat de la nostra gastronomia durant tot el mes de febrer

Fluor

BarcelonaL'aposta bàsica del restaurant Solc, ubicat a la primera planta de l'Hotel Majestic, ha estat des que el van obrir ja fa dos anys el producte de proximitat i la gastronomia catalana. Per aquest motiu, cadascuna de les iniciatives que es van afegint a la seva canviant carta de temporada té per objectiu aprofundir en el receptari català i involucrar-se encara més amb els productors de la zona.

La seva última proposta és el menú d'escudella, que serviran al llarg de tot el mes de febrer els divendres i els dissabtes en horari de migdia. Es tracta d'un menú consistent en què els comensals poden degustar en primer terme una bona sopa de galets i, a continuació, la carn d'olla amb la qual s'ha cuinat l'escudella. El menú, que surt a 38 euros per persona, finalitza amb una escuma de crema catalana i va acompanyat de vi i cava del celler Alta Alella.

Cargando
No hay anuncios

L'escudella és un plat emblemàtic de la gastronomia catalana. Els seus orígens es remunten a l'Edat Mitjana. En essència, consisteix en posar a bullir les principals verdures de l'hort en una olla amb ossos i carn de diversos animals –porc, pollastre o vedella–, llegums, botifarra i una pilota de carn picada. Al restaurant del Majestic cuinen aquesta escudella amb ingredients procedent del seu propi hort, ubicat a la zona sud del Maresme. Actualment, l'estrellat xef Nandu Jubany és l'assessor gastronòmic de totes les àrees de restauració d'aquest cinc estrelles del passeig de Gràcia de Barcelona.